• Muschi Herne

  Glædespiger uden kondom

  Mar 15, - Mange fyre gider ikke bruge kondom. 'P-pillen er jo opfundet', siger de. Den p-pille, der gav kvinden frihed til at styre sin krop, er blevet til sin. Jul 10, - Jeg hører til dem, der ind til for nyligt havde brugt kondom meget få gange (p-piller og Synes du sex føles bedre uden kondom, end med? Mar 19, - Dreng/mand på 15 år fra Aabenraa. Jeg er en dreng på 15 år og jeg undrer mig over, om det er mest dejligt at have sex uden eller med kondom. Nov 22, - Mit spørgsmål er bare, kan man godt have sex med hende uden kondom, når hun har p-stav? Hun vil vildt gerne uden kondom, men jeg er.

  Sex uden kondom, gravid? Hjælp! | theoffspringsession.com

  Mar 24, - årig rumænsk pige udlodder sin mødom til højestbydende for at komme på universitetet. Vil dyrke sex en hel weekend uden kondom med.

  Mar 15, - Mange fyre gider ikke bruge kondom. 'P-pillen er jo opfundet', siger de. Den p-pille, der gav kvinden frihed til at styre sin krop, er blevet til sin. Vi har sådan snakket lidt om sex osv. også fortalte han, at han ikke gider have kondom på osv. og at han hellere vil have sex med mig uden kondomet.

  Mar 15, - Mange fyre gider ikke bruge kondom. 'P-pillen er jo opfundet', siger de. Den p-pille, der gav kvinden frihed til at styre sin krop, er blevet til sin. Mar 19, - Dreng/mand på 15 år fra Aabenraa.

  Jeg er en dreng på 15 år og jeg undrer mig over, om det er mest dejligt at have sex uden eller med kondom. Mar 24, - årig rumænsk pige udlodder sin mødom til højestbydende for at komme på universitetet. Vil dyrke sex en hel weekend uden kondom med.

  Har du haft sex uden kondom, er der en risiko for, at du er smittet med en sexsygdom. Du behøver ikke at have symptomer som fx. svien ved vandladning eller. Nov 22, - Mit spørgsmål er bare, kan man godt have sex med hende uden kondom, når hun har p-stav? Hun vil vildt gerne uden kondom, men jeg er. Vi har sådan snakket lidt om sex osv. også fortalte han, at han ikke gider have kondom på osv. og at han hellere vil have sex med mig uden kondomet.

  Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail